ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η εταιρεία BIZERMANI δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία κοσμημάτων – ψευδοκοσμημάτων και αξεσουάρ από το 1980. Συνεργάζεται με επώνυμα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης και διαθέτει 22 σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

Κύριος τομέας της δραστηριότητας της, αποτελεί το ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας κόσμημα, γύρω από το οποίο χτίστηκε ένα αφοσιωμένο κοινό, πιστό στα προϊόντα και τις αξίες της επιχείρησης, οι οποίες δεσμεύονται ασυμβίβαστη ποιότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια.

Η ομάδα σχεδιαστών αποτελείται από περισσότερους 20 Έλληνες και Ιταλούς επαγγελματίες σχεδιαστές, που μελετούν τις ανάγκες των καταναλωτών συμβαδίζοντας πάντα με την εξέλιξη της μόδας, και τις μετατρέπουν σε μοντέρνα, ιδιαίτερα, και σε προσιτά κοσμήματα.

Φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε ηλικίας και γούστου σε προσιτές τιμές. Σημασία για μας έχει η μοναδικότητα, η πρωτοτυπία, η κομψότητα και το στυλ που προσδίδει το κάθε κόσμημα. Όλες μας οι δημιουργίες είναι χειροποίητες με υψηλής ποιότητας υλικά όπως ασήμι 925°, ημιπολύτιμους λίθους, κρύσταλλα Swarovski και επιχρύσωμα 18 καρατίων.

Η εταιρεία BIZERMANI προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις σε κοσμήματα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές κάτι που την καθιστά πραγματικά πρωτοπόρο στο χώρο του ψευδοκοσμήματος. Τις σειρές κοσμημάτων της BIZERMANI συμπληρώνουν μοναδικά αξεσουάρ μόδας όπως τσάντες, βραδινά τσαντάκια, ρολόγια, και εποχιακά είδη.

Οι συλλογές εμπλουτίζονται κάθε 15 μέρες και ανανεώνονται 4 φορές ανά σεζόν δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να προσαρμόζεται σε κάθε εποχή του χρόνου. Όλες οι συλλογές που παρουσιάζονται συμπληρώνουν η μία την άλλη, διατηρώντας ταυτόχρονα τις κλασσικές γραμμές διαχρονικές.

Τα καταστήματα BIZERMANI διακρίνονται για την στρατηγική τους θέση και την προσεγμένη διακόσμηση τους. Μοντέρνες γραμμές, έπιπλα με επένδυση ξύλου, ζεστά χρώματα κάνουν την ατμόσφαιρα πιο φιλική και προσφέρουν την ελευθερία στους πελάτες να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Με ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων, σε ότι αφορά τα καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα, καλύπτουν όλες τις Βόρειες περιοχές και το Κέντρο της Αθήνας, καθώς μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα BIZERMANI, στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι, στη Νέα Ιωνία και στο Κολωνάκι. Σύντομα κοντά σας στα ελληνικά νησιά, στα νότια προάστια της Αττικής όπως και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα κοσμήματα BIZERMANI ταιριάζουν σε κάθε γούστο και εμφάνιση. Η φιλοσοφία πίσω από την τέχνη του κάθε κοσμήματος BIZERMANI είναι ότι το κόσμημα είναι μοναδικό και απευθύνεται ακριβώς στη μοναδικότητα της γυναίκας που θα το φορέσει.

Περιηγηθείτε στις συλλογές BIZERMANI που φτιάχτηκαν μοναδικά για εσάς!

X