Αποστολές / Παράδοση

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το bizermani.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται δωρεάν με ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ σε όλες τις πόλεις Ελλάδος χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας. Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε από το δίκτυο της ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, υπάρχει περίπτωση να κληθείτε να παραλάβατε την παραγγελία σας από το κοντινότερο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Οι αποστολές στο εξωτερικό υπάρχει περίπτωση να επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ανάλογα με την παραγγελία και την χώρα παράδοσης.

Η αποστολή γίνεται με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.

Χρόνος παράδοσης;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία στον χρόνο που αναγράφεται στο κάθε προιον.

Ο χρόνος παράδοσης ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστικός λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε πιθανή τετοια περίπτωση το τμήμα αποστολών μας θα επικοινωνεί μαζί σας για την ενημέρωση σας.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της

X